Nieuw interieur, nieuwe meubels?

Nog niet zoveel over te zeggen, maar toch wil ik er wel iets over zeggen! Zo loopt er op dit moment een mooi project. Eigenlijk vooral met heel mooie klanten. 

Het zijn mensen die heel goed weten wat ze willen. Die helemaal wars zijn van alles dat er te zien is in woontijdschriften. Maar nu komt het. Ze weten zelf helemaal niet wat ze willen. Tenminste, ze kunnen het zelf niet omzetten naar een concreet interieur. 

Al vanaf het eerste gesprek - waarvoor ik graag ook bij je thuis langs kom - viel me op dat ze behoorlijk uitgesproken meubels hadden. Tijdens het gesprek werd gelukkig al gauw duidelijk dat ze ook niet van plan waren om afscheid te nemen van deze meubels. En daar word ik blij van! (Toegegeven, dat ligt natuurlijk ook wel aan de meubels die ik zie..) Want er is zoveel mogelijk zonder dat je meteen alle meubels je huis uit doet.

Zeker wanneer je een interieuradvies wil voor in je bestaande woning, is het echt niet altijd nodig om de hele inboedel de deur uit te doen. Ook niet wanneer alles echt helemaal anders mag. Vaak heb je door de jaren heen wel items verzameld waar je liever geen afstand van doet. Die precies jouw smaak zijn, of perfect zijn in gebruik. Waarom zou je dan afscheid nemen? 

Door alleen al eens goed met de basis aan de slag te gaan, kan je je interieur een hele nieuwe look geven. Door kleuren, nieuwe materialen en net een andere opstelling kan je zorgen dat er wel die harmonie in huis ontstaat die er nu misschien mist. Of lukt het wel om die stijl die je voor ogen had echt goed neer te zetten. 

En hoe leuk is het als je favoriete stukken dan helemaal tot hun recht komen. Door de juiste balans te brengen in de basis, kun je de items die precies jouw smaak zijn eruit laten springen. Of juist de meubels die wel handig zijn maar misschien niet zo mooi blijven benutten zonder ze te veel aandacht te geven.

Zeker wanneer je zulke mooie, eigenzinnige en zelf eigen ontworpen meubels hebt als dat leuke koppel waar ik nu voor bezig ben! En geloof me, het wordt prachtig. Eigenwijs. Uitgesproken. Ingetogen. Alles tegelijk en helemaal eigen! 

Wil jij ook graag je meubels houden, maar wel een nieuw interieur? Ik help je heel graag. Neem contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.