Inspiratie

Maatwerk in je interieur, is dat nu echt zo duurzaam? 

Nieuw interieur, nieuwe meubels?

Ik ben altijd al een fan geweest van maatwerk meubelen. Het is dé manier om je eigen stempel te zetten op je interieur. Niemand heeft immers precies hetzelfde meubelstuk in huis. Maar meer nog dan dat is het dat maatwerk dé oplossing biedt wanneer je de indeling van je huis meer naar je eigen hand wil zetten. Zo kun je met maatwerk ruimtes verbinden of juist opbreken.

> bekijk

Nog niet zoveel over te zeggen, maar toch wil ik er wel iets over zeggen! Zo loopt er op dit moment een mooi project. Eigenlijk vooral met heel mooie klanten. Het zijn mensen die heel goed weten wat ze willen. Die helemaal wars zijn van alles dat er te zien is in woontijdschriften. Maar nu komt het. Ze weten zelf helemaal niet wat ze willen. Tenminste, ze kunnen het zelf niet omzetten naar een concreet interieur. 

> bekijk

Zo goed als nieuwe babykamer

De duurzame kinderkamer

Met de komst van een tweede hebben we ervoor gekozen om de babykamer met commode op maat te houden en de oudste naar een nieuwe kamer te verhuizen. En nu wil ik niet teveel veranderen aan deze babykamer, hij is immers nog niet zo oud en het is niet heel duurzaam om alles steeds opnieuw in te richten. Maar aangezien ik zelf geloof in een eigen plek, vind ik het wel zo leuk om ook voor deze kleine de kamer weer even eigen te maken.

> bekijk

Met de komst van een tweede besloten we de indeling op de 1e verdieping aan te passen. En met een maatwerk commode besloten we Jonas een nieuwe kamer te geven en de oude nog even te gebruiken als babykamer. Een uitgelezen kans voor mij om een duurzame kinderkamer te ontwerpen. In deze blog vertel ik je over hoe ik te werk ging om een duurzame kinderkamer te realiseren en welke obstakels ik daarbij tegen kwam.

> bekijk

Inspiratie